cosmetische voetbehandeling

Cosmetische voetverzorging € 40.00Warm voetenbad met verfrissend schuim Waarna de nagels netjes in model geknipt en gevijld worden en de nagelriemen netjes worden verzorgt met een heerlijke nagelriem olie  Uw eelt word gevijld. Hierna word er

                                                      9768_1174146444

een heerlijke crème in gemasseerd en dan worden  uw nagels in een door u gekozen kleur  gelakt.Bij deze specialisatie staat het heerlijk verwennen van de voeten centraal. Er is dan ook sprake van een verzorgende    behandeling van de voeten. De behandeling is ook uit te breiden met een aanvullende behandeling in de vorm van een Parafine Voetpakking.

Deze behandeling is ook zeer geschikt om cadeau te geven

lijnlijn

Luxe cosmetische voetverzorging  € 50.00

De uitgebreide versie van de Cosmetische pedicure. het begint ook hier met een warm voetenbad met een verfrissend schuim,  vijlen de nagels netjes in model en verzorgen de nagelriemen met een nagelriem olie.

                                                  afbeelding_09

Uw eelt word handmatig gevijld waarna uw voeten worden gescrubd tot ze zijde zacht zijn. Dan volgt er een rustgevende voet en onderbeen massage en lak ik  u nagels met een kleur naar keuze.

lijnlijn

Paraffine spray  € 10.00

Een (spray) paraffinepakking is een zeer verzorgende en verzachtende pakking voor uw handen en/of voeten. Uw handen en/of voeten krijgen eerst een masker. Op dit masker wordt warme paraffine gesprayd. Uw huid gaan zweten, de poriën gaan open, het masker kan door de paraffinepakking niet naar buiten en dus extra goed inwerken in de huid. Heerlijke zachte voeten/handen zijn het resultaat! (deze behandeling is alleen mogelijk als het van te voren is besproken i.v.m. de lange opwarm tijd van de paraffine.)

..                                                   .imagesGY2BUXBN              imagesYYGD4R13

lijn

Reacties zijn gesloten.